dimarts, 8 d’agost del 2017

Warlok Strange McCain, atenció spoiler, TE DESTERRAM


Igual que quan en Jonh Nieve se'n va anar a nes muro, es dia d'avui a nes Nord ha estat fresquet, hem anat més enllà de's muro per ampliar horitzons i socialitzar amb sa fauna i flora autòctona. És a dir, que hem anat a Pontevedra tot es dematí.

Per es poble (per dir algo, perquè això és més gran que Charming Town) hem agafat un mapa, i com tots es viatges den Tintin, han fet un recorregut (per grups) i ho han fotografiat tot per tal de guanyar es fantàstic premi del cangrejo de las pinzas de oro.

S'horabaixa, i de acuerdo con la respuesta anterior, hem passat a sa fase important. En primer lloc mos hem marcat un roscon de pasapalabra - pontevedriano que estava amanyat i es jurat era altament sobornable. Després de tot, s'ha intentat que es resultat fos mitjanament real, però hem de tenir en compte que sa puntuació pujava i baixava amb increible facilitat, i no precisament perquè es sobornos fossin bons.

Igual que a the walking death, hem tengut una invasió de indeseados, però hem cridat a sa germana de Cuentame i ho hem arreglat.

Es fantàstic grup d'avui de master-top-chef postjunior (es nom cada dia va evolucionant) ha decidit agafar tots es ingredients que no agraden a sa clientela per fer un únic plat. És sorprenent dir que era comestible (mos atreviriem a dir que bo)

I finalment, en L. McCainKeinKainCalvinKlein i es seu colegui Akerman (es nom d'aquests també evoluciona) han tornat. Resulta que la meitat de noltros estavem infectats i erem titans colosals (signos i sintomas desconocidos) i a nes laboratori han trobat una cura. Ja veurem fins a quin punt és útil i salvam sa humanitat, o lo que queda d'ella.

(Es vespre posarem fotos)

Buenas noches y buena suerte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada