dimecres, 16 d’agost del 2017

Figueiras arde!

Boon vespre mapás!

Avui hem tengut un darrer dia ben completet. De bon dematí, just després de berenar, mos hem vestit amb ses nostres millors gales per fer massatges de fang, menjar sense mans, perruqueria amb espuma d'afeitar i muchas cositas más. Informam que es 95% d'aquesta roba no torna a Mallorca.

Es resultat final ha estat lo suficientment dramàtic com per donar manguerades d'aigua congelada digne de Pirineus.

Durant es dinar hi ha hagut un show mig improvisao amb es propis nin(e)s, ple de confessions, risillas i drames de serie.

Després de sa siesta (que era important) ha vengut es moment de treure s'estrella que tenim dedins. Hem fet un magnífic furor innovador que batua... A més, es jurat era imparcial i ses preferències estaven en el ambiente (aquest pic no ha estat cupa dels caps)

I avui hem sopat com persones normals. Hem anat fins a Santiago per sopar tots junt a un restaurant i fer gelats handmade.

Finalment, i per acabar en la sima, hem aprofitat que són ses festes des poble per surtir a petar-ho. És es típic poble de vellets, podeu imaginar que tot i que sa música era mig gallega i no mos ha arribat a Mallorca, hem estat el alma de la fiesta. Ho hem petat fins que hem pogut.

Però com tot lo bo, això ja acaba. Recordam que demà aterram a Mallorca a les 23:30. Tornam amb air-europa des de Santiago.

Donam per finalitzat es cuaderno de vitacora. Ha estat un gran plaer compartir aquesta desventura.

Ens veim en breus!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada