dijous, 4 de febrer del 2021

Tard, però arriba!

 Al·loteaaa!

Vos recordam 3 cosetes:

1. Disfrutau dels vídeos i fotos de l’espectacular configincana que férem la setmana passada perquè s’eliminarà tot aquest contingut i caurà en l’etern oblit.

2. Els caps d’equip s’hauran de connectar a les 16:15 al meet amb els caps per després comentar a la resta de grup el que s’hagi parlat. 

3. Si vos vàreu dignar a llegir es bloc la setmana passada això ja vos sonarà una mica per com que saben que a qualque uns vos costa insistim:


Dissabte 6 de febrer continuarem muntant es campament. Seguint amb sa feina que vàreu fer queda clar que es lloc on voleu anar és Galicia i que voleu fer es Camino de Santiago, però tot i així hem de tenir un pla B per si quedam a Mallorca. Per això vos proposam ses següents tasques:

- Equip 1 i 4: “Two teams one Camino”: existeixen 5 variants des Camino, heu de mirar quina vos fa més ganes i s’adapta millor a lo que necessitam. Quan hagueu decidit, feis una proposta de calendarització (exemple: Dia 1: Anam de A a B i dormim a X, Dia 2:...)

- Equip 2: “Steal wallets, there isn’t pasta to eat”: si partim a Galícia hauríem de saber que valen es bitllets d’avió, es cotxe, com mos podem moure per allà (bus, tren, taxi, limo?¿), allotjaments... Sa vostra missió es revisar sa logística, fer un primer pressupost i, ja que hi sou, revisar sa normativa de lleure de Galícia.

- Equip 3: “ The A Team also has a plan B” heu de pensar com voldríeu fer un campament cool si quedam a Mallorca. A més a l’espera de que sa burgesia mallorquina mos deixi ses seves terres per acampar, hauríem de cercar una zona d’acampada: https://www.turismepetit.com/lugares-por-tipo/hoteles-para-ir-en-familia/zonas-de-acampada-en-mallorca/ (també s’ha de mirar Son Serra de Marina) conactau amb tots es llocs de més de 40 places i demanau disponibilitat, preu, forma de pagament...(si ho voleu començar a fer-ho ja, Equip 3 contactau-mos i vos explicam més clar que heu de demanar)

Si heu d'enviar un correu per demanar informació es caps vos hem creat un compte per fer-ho (pics.participants@escoltesiguiesdemallorca.org), però es funcionament ja vos ho explicaran es caps d'equip 😉

PAU AFAGEIX LINK

Això és tot!

Que vagi bé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada