dimarts, 26 de gener del 2021

Ueeeeeeeeeeeep!!!

Dear PICS, 


Configincana

La setmana passada vàrem fer es nostre primer Telecau, però sa cosa no acaba aquí i aquest dissabte tenim CONFIGINCANCA. Pay attention a ses stories de IG si voleu saber de que se tracta… see you dissabte a les 16:30 aquí: PAU POSA LINK.

PD: per fer sa configincana si sou germans ho podeu fer together, voltros triau


Campament

D’altra banda, dissabte 6 de febrer continuarem muntant es campament. Seguint amb sa feina que vàreu fer queda clar que es lloc on voleu anar és Galicia i que voleu fer es Camino de Santiago, però tot i així hem de tenir un pla B per si quedam a Mallorca. Per això vos proposam ses següents tasques:

- Equip 1 i 4: “Two teams one Camino”: existeixen 5 variants des Camino, heu de mirar quina vos fa més ganes i s’adapta millor a lo que necessitam. Quan hagueu decidit, feis una proposta de calendaritació (exemple: Dia 1: Anam de A a B i dormim a X, Dia 2:...)

- Equip 2: “Steal wallets, there isn’t pasta to eat”: si partim a Galícia hauríem de saber que valen es bitllets d’avió, es cotxe, com mos podem moure per allà (bus, tren, taxi, limo?¿), allotjaments... Sa vostra missió es revisar sa logística, fer un primer pressupost i, ja que hi sou, revisar sa normativa de lleure de Galícia.

- Equip 3: “ The A Team also has a plan B” heu de pensar com voldríeu fer un campament cool si quedam a Mallorca. A més a l’espera de que sa burgesia mallorquina mos deixi ses seves terres per acampar, hauríem de cercar una zona d’acampada: https://www.turismepetit.com/lugares-por-tipo/hoteles-para-ir-en-familia/zonas-de-acampada-en-mallorca/ contactau amb tots es llocs de més de 40 places i demanau disponibilitat, preu, forma de pagament...(si ho voleu començar a fer-ho ja, Equip 3 contactau-mos i vos explicam més clar que heu de demanar)

PD: Tenim una altra sorpresa alta, morena i peluda 😉


Caps de PiC's 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada