dimarts, 16 de febrer del 2021

Dissabte PENSAMENT!!

Xavaladaaa!

Com estau PiC's?? Frissam de tornar a veure-nos totes i tots! 


Tenim una super noticia per aquest cap de setmana:

Dia 22 de febrer com molts i moltes de vosaltres sabeu i altres ho sabreu a continuació, es el dia del PENSAMENT mundial Guia i Escolta


Què vol dir això? 

Idò ara vos ho expliquem; és el dia que es destina a que tota guia i tot escolta que hi ha al món pensa amb totes les guies i tots els escoltes que hi ha a altres països, hi ha 10 milions de guies repartides en 150 països i hi ha  50 milions d’escoltes al món en 162 països! Per flipar-ho. Així que és un dia per celebrar totes i tots plegats i pensar amb els companys i companyes que tenim a la resta de món.


Enguany el PENSAMENT 2021, va sobre la pau, la cultura de la pau, la resolució de conflictes…. sabem que totes vosaltres i tots vosaltres i les vostres famílies en sabeu prou de tot això però és important que en parlem totes i tots com la COVID ara mateix ens deixa, que és........ on-line.


Així que esteu  preparats que dissabte dia 20 ho celebrarem nosaltres! Així que no vos perdeu el bloc ni un minut el dissabte que durant el dia vos anirem fent preguntes tant per reflexionar a casa com per comentar als blocs.


PiC's no oblideu connectar-vos dissabte a les 16:30 (PAU, POSA LINK)


Fins aquest dissabte de PENSAMENT! 👋

永遠にワカンダ

1 comentari: