dijous, 25 d’abril del 2024

40 anys i Taula en contra la violència de gènere

Bon diaaaaa,

Estimades PiCs, és molt important que llegiu això, però també que ho facin les vostres famílies, així que avisau-les porfis.


Primer de tot, vos compartim una informació molt important sobre el nostre 40 ANIVERSARI:

Enguany, l'any 2024 el nostre agrupament, fa 40 anys! I és per això que hem pensat fer un poc de festa per rememorar i compartir tots i totes les persones que han passat per al cau (caps, famílies, infants...).

Aquest dia hi haurà una mica d'acte, sopar a la fresca i una mica de festa. El sopar a la fresca que el cau posarà, per això necessitam saber més o manco quantes persones serem per poder tenir una bona planificació dels i les que serem! AQUÍ teniu el formulari per confirmar.

Ens veiem dia 11 de maig a les 18:00 h al cau, ja sabeu on som :).

Codi de vestimenta (qui en tengui): dur fulard i roba de l'agrupament. 

La unitat de pioners i caravel·les vendrà tassons reutilitzables i la ruta vendrà beguda.

Les postres corren de la vostra mà, farem un poc de "jo pos" amb les postres.


I després, ens han passat una informació que vos volem compartir:

Bones famílies!

Aquest any a Bunyola s'ha creat una taula en contra de la violència de gènere, en la qual com entitat que som hi participam.

Entre moltes altres coses interessants, es va parlar de crear un lema i un logotip que ens acompanyarà a partir d'ara. El lema que s'ha escollit és Bunyola amb igualtat, mola. Pel que fa al logotip, es va decidir fer un concurs. Si voleu participar en aquest concurs, l'únic que heu de fer és enviar una imatge del vostre disseny a la adreça de correu serveissocials@ajbunyola.net abans de dia 6 de maig.

Deixeu volar la vostra creativitat 😊


Això és toooooot. Recordau que aquest dissabte hi ha cinema a la fresca (de moment no anul·lam res, estarem pendents del temps) i que HEU DE DUR UNA COCA. I diumenge no hi ha excursió i vos venen a cercar a les 12.

Moltes graciiiiiiis,

Caps <333

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada