dimecres, 13 de desembre del 2023

Roverway Important

 Bon dia famílies i PiCs, 

Aquí teniu actualitzacions de la informació sobre es Roverway. 

Sobre el cost seguim sense saber quin serà exactament, per tant tal com vàrem comentar estaria sobre uns 1.000 (vols, trasllats, allotjament i menjar). 

Aquelles persones interessades han d’omplir el següent formulari abans d’aquest divendres 15 de desembre.

Per a més informació sobre el Roverway podeu accedir a través d'aquest bloc o a través del següent enllaç: https://sites.google.com/escoltesiguiesdemallorca.org/roverway/p%C3%A0gina-principal 

Vos demanam disculpes pel poc temps que vos donam, però tal com vam comentar a la reunió aquesta informació no depèn de nosaltres i fins ara no ens ho havien fet arribar.  


FORMULARI: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3B5ZYlA-Sz067E5MriKmlCbKTOanpX9hzbObEF6d3XADzCw/viewform?usp=sf_link 


A l’hora de contestar el formulari, a l’apartat de “Pertenencia” heu de marcar EGM (Escoltes i Guies de Mallorca). En cas de ser de PiCs heu de posar que la vostra responsable serà na Marta Serrano, en cas de la Ruta na Mar Roig. Recordar-vos també que en el formulari la unitat de Ruta es denomina Fuegos.

Al final del formulari trobareu 3 documents que heu d’emplenar i signar. Per favor ompliu-los i enviau-los als correus de PiCs (pionersicaraveles@escoltesiguiesdemallorca.org).


Per a qualsevol dubte podeu parlar amb:

Marta Serrano (Cap de PiCs) 608 09 68 84

Mar Roig (Coordinadora Ruta) 666 41 30 56Besitos, caps de PiCs i Coordinació de Ruta. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada