dimarts, 5 de desembre del 2023

ACAMPADA DE REIS o algo així

Bon dia a tothom,


Un any més l'AEG Nuredduna partirem d'acampada de Nadal. Aquest any serà el pròxim cap de setmana 16-17 de desembre, a sa Torrentera (Sencelles).

    -     Dissabte vos convocam al cau a les 15:30 h. Agafarem un bus que ens durà cap allà.

    -    Diumenge arribada de les famílies a les 10:30 (MAPA). Passarem el diumenge gaudint de les activitats que ens han preparat els Ràngers i Guies.

Després dels jocs dinarem totes juntes, per tant, heu de dur alguna cosa per compartir (recordau que hi ha gent vegana i celíaca) així com plats, tassons i coberts.

El preu de l'acampada és de 13 €, inclou zona d'acampada i autocar.

Vos demanam que contesteu el següent formulari tant si veniu com si no. Teniu com a data límit dia 11 de desembre.

Aquest és el formulari


Però això no és tot😎


Els reis mags ens necessiten!

Aquest any, igual que els anteriors, els reis mags ens han demanat ajuda per acompanyar-los en la super Cavalcada de Reis a Palmanyola de dia 5 de desembre.

Per les nostres súper disfresses necessitarem l’ajuda de totes les unitats. Per això vos demanam que, per dissabte 9 i/o per l’acampada de nadal, dugueu capses de cartó.

Així, necessitam la màxima ajuda possible de tots els Ràngers i Guies, Pioners i Caravel·les, Ruta i Equip de caps. Per preparar-ho tot, vos convocam els següents dies: 28 i 29 de desembre a les 16:30 h i els dies 2, 3 i 4 de gener a les 16:30 h al Cau.


Salut i polvorons

3 comentaris:

  1. Hola, soc en Xoel, no vaig estar al cau la setmana passada, la de avisar pel blog que avui no hi ha cau, no vos la sabeu, i com no vaig poder estar, no vaig poder pagar la dessuadura, encara tinc opció de pagar-la?

    ResponElimina
  2. Hola Soc n’Hugo encara estic a temps d’apuntarme a sa acampada?

    ResponElimina
  3. Hola, soc Alejandra, no he pogut respondre al questionari, encara hi ha plaça al bus per anar?

    ResponElimina