dimecres, 1 d’abril del 2020

Ens modernitzam!!!


Salutacions, humans i humanes! Com duis el confinament? Espero que bé.

Els/les caps, hem estat pensant formes amb les que poder seguir amb activitats de cau, encara que estem confinats/es. I s’ens ha acudit una solució: Farem un compte d’ instagram de PiC!!!

Allà us posarem activitats, reptes… que vosaltres haureu de fer.

Funcionament del compte:

Qui podrà seguir aquest compte?
Els/les PiC de Nuredduna i els seus progenitors/es o tutors/es legals, son les úniques persones que podràn seguir i veure aquest compte. I serà unidireccional (els/les PiC i Mapas seguiran el compte, però el compte no seguirà a ningú).

Qui dinamitzarà el compte?
Obviament els/les caps de PiC

Ús del compte:
L’us d’aquest compte, només serà per temes de cau, i reptes que proposarem els/les caps (I fer insta stories que diguin que mireu es blog, que allà és on estarà la informació important).

Imatge: Al compte, no es pujaran fotos ni vídeos permanents on surtin la cara dels/les nins/nines. Però si que es pujaran “stories” (que només es poden veure durant 24h) on sortiran les seves cares (ja que alhomillor un repte consisteix en fer un vídeo ballant el piojo Juancho).

Com puc participar d’aquesta meravellosa experiència?
El/la mare/pare de cada PiC en questió, ens ha d’enviar un whatsapp dient: Jo Perico de los palotes, autoritzo a Fulanito de tal a seguir el compre d’instagram de PiC.(Mapas, vosaltres no necessitau autorització de ningú)
Només després de que el vostre progenitor/a enviï whatsapp podeu solicitar seguir el compte de PiC (no abans)

Si algú (PiC o Mapa) te algún dubte, que no dubti en demanar

Nom: picsnuredduna

Wakanda forever!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada