dissabte, 21 de març del 2020

Enyorança i Campament

Bon dia estimadíssims i estimadíssimes, 

Com estau? Duis bé aquest confinament? És a dir, tot lo bé que se pot dur no veure ses nostres guapes cares, jeje, sí nosaltres també vos enyoram 😔😉

En teoria durant el mes de Març havíem de fer una reunió de MaPas i fer una petita introducció del que serà el campament.

En teoria vos havíem de dir que heu de fer un prepagament de 50 euros que serveix de reserva, així nosaltres tenim una previsió de quanta gent vendrà. El concepte que heu de posar és: CAMPAMENT PIC + (el nom pioner o caravel·la) al compte corrent ES65 2100 1753 3302 0000 7075       

En teoria anàvem a dir-vos que partim de dia 16 de juliol a dia 28 (ambdós inclosos), que anirem a Galícia i farem el Camí de Santiago. Per ara tenim dues opcions una que és una ruta més costera,  el cami portugués de la costa, amb la seva variant ruta del Mar de Arousa, i una altra que és més de muntanya el camí del nord .

En teoria això només era una grip i podríem seguir amb ses nostres vides normals, però com sa pràctica no ha tengut res a veure amb sa teoria vos ho hem de contar a través del blog.


Una abraçada (virtual que ses distàncies són importants) fieras!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada