dimecres, 1 d’agost del 2018

Vritats com pans

Bon vespre amics!

Després d'anar a dormir a les tantes, avui matí ens hem despertat amb la plutja per amiga, tocava fer 27Km, amb moltes costes ascendents i descendents. Hem caminat ben ràpid, ho hem fet millor del que esperàvem i hem arribat molt abans de lo previst.

Ca nostra d'Hondarribia (camping Jaizkibel) és ben cuca, petitona i amb uns banys femenins divins i uns banys masculins un rato cutres, nets, però cutres. I ojo, hi ha paper per tot, es trauma des WCpaper no ha arribat aquí.

Resulta que avuí era San Ignacio i tots es supermercats d'Espanya aproximadament, han decidit tancar (nosaltres, previsores). Hem anat a guirilandia, frontera amb França, per comprar es dinar, i com que es google maps no acaba de ser fidel al nostre estil de vida, ens hem perdut i hem entrat un poquet a França guirilandia.

Després de dinar els PiC han tret el seu costat més estratègic i han passat diverses proves, han guanyat un imperi de soldats i han decit si volien pau o guerra. Malauradament, els butaners volien foc i han acabat amb l'altra tribu.

Abans d'anar a dormir hem decidit respectar els nostres veins i dormir, que ahir no vàrem poder, i per dormir i fer silenci hem fet vetllada de chill, és a dir, masajitos i mimitos a sa llum de sa lluna que passa a través dels densos i inamovilbles niguls bascs.

EH! Que despres de tres dies, TRES DIES, ens hem dutxat amb sabó i sense arena, i ho hem fet tot(e)s!

Com a turistes que som, estam integrats dins l'horari guiri, però tenim el nostre propi. Dinar a les 17 i sopar a les 22 (es sopar és lo més normal)

No se Morty, parece falso

Dies sense incidents: 8

Nosaltres cercant un super, mix entre cara de derrota i cara d'ampliar el pais de campament. 



Dinars en quantitats descomunals a hores intempestives (bruts pot ser, fam no)
Durant sa foto feia sol, mitja hora més tard, ni rastre
Missatges contradictoris, el nostre dia a dia



Masajitos amb música ambient (literal) al parc infantil, mig cesped natural i mig artificial

L'equip que volia pau i ha perdut la guerra (pocs, perquè ho estaven celebrant

Equip guanyador, al principi també volien pau, però s'han vengur adalt

Molts de r

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada