dimarts, 11 de febrer del 2014

Proper dissabte!

Bones Pioners i Caravel·les!

El proper dissabte ja el dedicarem, bàsicament, a preparar el Campament d'Estiu en els grups que vàrem fer l'altre dia.

A més, el proper cap de setmana del 22 i 23 de febrer partirem d'acampada, però heu de decidir vosaltres a on anam. Així que, si vos fa ganes fer alguna en especial o teniu idees, dissabte decidirem entre tots el lloc de l'acampada.

Per cert, aquesta setmana ha arribat al cau una altra carta...un poc estranya.

"Per ordre de S.M.C.:

Nines i nins, nins i nines, joves i joves, nines i nans, nans i nens, nins i grans, nins amb grans, al·lotes i al·lots i altra fauna terrícola que pastura els dissabtes horabaixa pel Domicili social d'Escoltes de Mallorca, també conegut com "es Cau de Nuredduna, es que està devora sa carretera de Sóller i té una torre de fusta... sí, sí, aquell pintat d'aquell color tan horrorrós...":

Com ja sabeu... la data assenyalada cada pic s'acosta més. El dia més important de l'any està ben aprop i hem d'estar una mica més preparats encara.

Per aquest motiu, el dissabte qui ve (15 de febrer de l'any 2014 d.C.) haureu de dur tots els membres de la Unitat una motxilla amb un kimbo i un calcetí de cada color per damunt els calçons!

Qui no ho dugui a les 16:30h p.m. quan entri per la porta del Cau, rebrà un terrible càstig... AQUESTA VEGADA SÍ QUE SÍ!

Molt misteriosament, 

S.M.C."

Encara no hem averiguat qui és aquest/a S.M.C ni de quin dia tan important parla, però sembla que serà millor que li facem cas, aquesta vegada sí o sí, si no volem rebre el terrible càstig...

Ale, això és tot!

Caps de PiC :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada