dimarts, 4 de febrer del 2014

Excursió CASTELL D'ALARÓ

Bones Pioners i Caravel·les!

El pròxim dissabte no farem cau ja que partirem d'excursió al Castell d'Alaró.

Sortida: Dissabte dia 8 a les 8:30h a l'Estació Intermodal de Palma, a fora. El bus surt a les 9:00h i no espera a ningú, així que sigau puntuals!

Tornada: el mateix dissabte al mateix lloc, a les 18:30h.

El preu de la sortida és de 11 euros per al bitllet de bus. Si teniu la targeta del TIB, duis-la i sortirà més econòmic.

Confirmau al següent formulari la vostra assistència per favor!


Recordau que només queden dues setmanes per al sorteig de l'ebook, així que intentau acabar les papeletes i dissabte duis els doblers.


Per cert, ha arribat a la bústia del Cau l'estranya carta que a continuació vos reproduïm:

"Per ordre de S.MC.:

Nines i nins, nins i nines, joves i joves, nines i nans, nans i nens, nins i grans, nins amb grans, al·lotes, al·lots i altra fauna terrícola que pastura els dissabtes horabaixes pel Domicili social d'Escoltes de Mallorca, també conegut com "es Cau de Nuredduna, es que està devora sa carretera de Sóller i té una torre de fusta...sí, sí, aquell pintat d'aquell color tan horrorós...":

La data assenyalada s'atraca. Com tots sabeu, el dia més important de l'any està a punt d'arribar i hem d'estar ben preparats.

Per aquest motiu, el dissabte qui ve (dia 8 de febrer de l'any 2014 d.C.) haureu de dur tots els membres de la Unitat un calcetí de cada color i per damunt els calçons.

Qui no ho dugui, rebrà un terrible càstig...

Molt misteriosament,

S.M.C."

No sabem ni qui és aquest/a tal S.M.C ni de quin dia tan important parla, però serà millor que li faceu cas si no voleu rebre el terrible càstig...


Ale, això és tot!

Caps de PiC :)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada