dissabte, 11 de desembre del 2010

Festa de Nadal

Benvolgudes famílies,
El proper dissabte dia 18 de desembre teniu tots i totes una feina a fer! heu de venir tots al cau dels escoltes que hem de celebrar la festa de nadal tots plegats.
Ens veiem tots (pares, mares, padrins…) a les 16’30 al local, veniu ben abrigadets que romandrem per defora, enguany farem una xocolatada, com que els caps i els rutes no som uns experts cuiners el que farem serà convidar-vos a xocolata però voltros hauríeu de dur l’acompanyament per a la xocolata, encara que no siguem bons cuiners tenim un paladar i uns ulls ben delicats!  I triarem entre amb un súper concurs quin es el millor acompanyament per a la xocolata. L’hora d’acabada no sabem ben bé quina serà, però segur que a partir de les 19’30 començarem a menjar xocolata ben calenteta i farem el sorteig!
A part d’aquest repte, vos plantejam l’altre repte sobreviurieu a un dissabte de cau? així que farem jocs, danses, un sorteig i clar que si! l’amic invisible! Com funciona l’amic invisible? farem bosses de regals per a unitats i sexes , ah també en farem una d’adults eh!! La cosa és que el preu màxim son 5 € i pensau que els regals han d’anar embolicats amb paper de diari i han de ser regals com si fóssim per al que participa per exemple; una nina ferreret que vol participar ha de dur un regal com si fos per a una nina de la seva mateixa edat i embolicat amb paper de diari
Bé això, d’aquesta manera començarem les festes amb una bona xocolata a la mà i companatges que voltros dureu, ummmmm que bo! Si voleu xocolata hauríeu de dur tassons i culleretes (si en voleu) de casa i per suposat confirmar quants sereu per fer un petit càlcul!
Ah!!! per cert per fer la decoració estem pensant emprar càpsules de nespresso, si teniu accés a n’aquestes càpsules ja emprades eh!! ens les podeu dur dissabte dia 11? i si venen ja netes ens feis un favorasso!
Quina festassa farem tots plegats!
Recordau abans de dia 15 a dir-mos si veniu o no.
Equip de caps

7 comentaris:

  1. jo no podre venir perq estic de viatge!! :S
    me sap greu!
    ens veim el proxim dissabtee! :D

    ResponElimina
  2. PD: es meu germa si que aniraa! xd

    ResponElimina
  3. holaa!
    jo encara no se si podre venir... tenc un esquinç i demà vaig al metge, depenent del que me digui podre venir o no pero si venc només sere jo!
    mos veim:)

    ResponElimina
  4. Jo si q vendre!
    Lo q no se es quanta gent de sa meva familia vendra, ja ho dire segur quan ho sapiga!

    ResponElimina
  5. hola son na bego,
    jo vendre a mon pare i ma mare (q tenen moltes ganes de coneixer el cau)pro ens n'haurem d'anar cap a les 7:15-7:30, perq tenim un sopar i a aquesta hora surt el darrer bus de palmanyola
    un pregunta, al final hem de venir disabte de mati?
    a i per cert aquells embotits q vaig dir q potser tenia de valencia, al final no ens queden, me sap greu, ja mirare de veure si trobe una altra cosa per la panera.

    ResponElimina
  6. Bego, si necessiteu que us vinguem a cercar o acompanyar derprés nosaltres no tenim cap problema, de fet, algun de nosaltres segur que ve de palma. Te deix es meu telèfon: 620137012.

    Carlos.

    ResponElimina
  7. no tranquil, els horaris del bus ens van be aquest disabte, si qualque dia tenc algun problema per pujar o baixar ja ho dire, MOLTES GRACIES :D

    al final hem de venir al cau al mati per preparar les coses?

    Bego

    ResponElimina