dilluns, 20 de desembre del 2010

Començament del segon trimestre (Trobada FEG)

Hola a tots i totes!

Dissabte passat vàrem acabar el segon trimestre amb la Festa de Nadal. Poder no ho sembla, però aquest trimestre hem fet moltes coses.
Hem pintat la sala, tot i que ens queda posar els noms dels llocs al skyline de la paret, ja comença a tenir millor aspecte. També hem iniciat el projecte "Ruta Pedra en Sec" que ja ens ha portat de Pollença a Lluc; degut a les inclemències del temps i al calendari no s'ha pogut avançar, però ho farem. Hem posat en marxa els cicles de manteniment de s'Hort fent les fitxes. I per acabar bé el trimestre ja hem fet el nostre primer extra-job que ens ha donat un poquet de diners per la unitat (196,60 €, no està gens malament, només 3,4 € menys del que teníem com a fita).

Aquestes festes no ens veurem, a no ser que algú faci alguna proposta d'activitat opcional; ja sabeu que les propostes són sempre ben rebudes. Reprendrem les activitats dissabte dia 8.


Trobada FEG
Com recordareu a finals del segon trimestre s'està organitzant una trobada de Pioners de FEG (Federació Espanyola de Guidisme) a la qual asistiran pioners i caravel·les de Madrid, Euskadi, València i Aragó.
L'encontre es celebrarà a Benaguasil al País Valencià (mapa) els dies 21 al 25 d'abril. L'organització posarà un bus des de València i per tant hauriem d'estar a València el 21 al matí.
L'encontre costarà 50€ per participant que inclouran estada i manutenció. Les despeses de transport corren a càrrec de l'associació FEG.
Així com a casa ja sapigueu si podreu o no venir, ens ho haurieu d'anar comunicant als caps.

Dit això ja podem començar a planificar, ja que a principi del trimestre tindrem les tasques de cercar com arribar a València i organitzar les diferents activitats que ens demana l'organització.

I per ara res més, esteu atents al bloc per si hi ha notícies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada