dilluns, 20 de maig del 2024

ACAMPADA CAPS, REUNIÓ DE CAMPA, MARXAN DE FEG I ROVERWAYYY

 Hola holaaaaa,

Ojito que se ve molta info i molts de formularis. En total, QUATRE punts i TRES formularis, pensau a mirar-ho toooot <33.

1. Primer de tot, aquest dissabte després des cau, farem s'acampada de caps que duis taaaant de temps preparant. Deis-nos si vendreu al FORMULARI 1.

2. Després, aquest DIMECRES a les 19:30 quedam amb ses vostres famílies al cau per fer reunió des campament, així que avisau-les. Si poden venir que ho facin, que començarem a omplir les fitxes del campament.

3. Aquest DISSABTE dematí a les 10:00 anirem a vendre coses al mercat de Son Fusteret (UBICACIÓ) per treure dobers pel Roverway. Farem això durant els pròxims 3 dissabtes dematí. És MOLT IMPORTANT que les persones que van al Roverway venguin. Si algú no hi participa però vol venir a ajudar a vendre, pot apuntar-se també. Per dir si veniu, contestau el FORMULARI 2.

4. I per acabar, així com l'any passat, la FEG fa marxandatge per qui en vulgui comprar. Pot ser interessant sobretot per aquelles persones que van al Roverway. Aquí teniu la info que ens han passat:

Bon dia!✨🩵

Des de FEG han tornat a posar en marxa un formulari per demanar marxandatge federal🤩. Aquelles persones que en vulguin, o que l'any passat es varen quedar fora, tenen una nova oportunitat de demanar-ho. El plaç per demanar acaba el 30 de maig, per a que puguin estar llestes pels campaments.

El formulari per demanar-ho és el següent: FORMULARI 3.

Moltes gracis!! 💜☘️

Per qui no conegui la FEG, aquí teniu una petita explicació de què és. La nostra entitat (Escoltes i Guies de Mallorca), de la qual forma part el nostre agrupament, es troba dins d'una associació a nivell nacional que es diu Federación Española de Guidismo (FEG). Dins aquesta associació també hi formen part altres 5 entitats d'escoltes i guies d'altres llocs d'Espanya: Asociación de Guias de Aragón (AGA), Associació Guiatge Valencià (AGV), San Marcial (Euskadi), Grupo Scout Guaxara (Canàries), Asociación Guias de Torrelodones (AGT, Madrid). La FEG ens dóna representació a nivell nacional i a nivell mundial dedins la WAGGGS (World Association of Girl Guides and Girl Scouts).

Quines activitats fa la FEG? La FEG organitza de tant en quant trobades de caps o d'unitats per infants i joves. Per exemple, el desembre de l'any passat, l'equip de caps vàrem realitzar una trobada a Madrid organitzada per la FEG on es va coincidir amb caps de les altres associacions. L'estiu del 2022 es va realitzar una EuroJamboree a Praga i enguany un Roverway de Noruega, que són trobades d'escoltes i guies a nivell europeu on participen Pioners i Caravel·les. O també, l'any passat Ràngers i Guies varen anar a una trobada a nivell nacional a València. En aquestes activitats hi podem participar gràcies a formar part de la FEG.

Això és tooot, fins dissabte!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada