dimecres, 20 de març del 2024

Fira bona, excursió i Sant Jordi (aquí no s'atura)

Hola holaaaaaa,

Aquest cap de setmana es venen cosetes. Com ja sabreu, a Palmanyola es celebra la FIRA BONA, i noltros mos morim de ganes d'anar-la a veure. Per tant, aquest DISSABTE 23 de març quedarem com sempre al cau a les 16:30, però després anirem a veure la fira.

Volem quedar a sopar i veure el correfoc, així que vos poden venir a cercar a les 22:15 devora del CaixaBank de Palmanyola (ubicació). Per sopar, podeu dur menjar de casa o comprar a la mateixa fira. Si haguessiu de partir abans, basta ens aviseu. Si algú ha de partir a les 19:00, que venguin a cercar-lo/a a la mateixa ubicació del CaixaBank.


A més, DIUMENGE 24 anirem D'EXCURSIÓ. Com que el dia abans ja haurem fet coseta, aquesta serà tranquil·leta (ho juram, no l'ha triada en Guillem).

Per aquesta, ens veim a les 10:00h al pàrquing de Cuber (ubicació). I acabarem a les 16:30h a les Rentadores de Biniaraix (ubicació). Confirmau TANT SI VENIU COM SI NO al següent formulari:


I una darrera cosaaaaa:

La Fundació Maria Ferret i el Escolta i Guia de Mallorca, ens han convidat a participar de la trobada anual d'escoltes i guies de tota Mallorca, per celebrar conjuntament la festivitat del patró de l'escoltisme i el guiatge en els territoris de parla catalana. Una trobada que creiem que serà profitosa per tot l'agrupament. 

A la trobada hi haurà activitats tot el cap de setmana; tallers, jocs, dinàmiques i espais de joc per unitats i conjunt. 

Ens demanen que hem de confirmar assistència de les persones del nostre agrupament, així que necessitem que ens digueu si vendreu o no, a través d'aquest formulari.

Atents i atentes que ve la informació!

Dates: 20 i 21 d'abril (del dissabte de matí al diumenge horabaixa) Pendent tenir horari més ajustat, depenent del transport. 

Lloc de la trobada: Lluc

Punt de trobada: està pendent de concretar, però ens desplaçarem en bus per anar i tornar.

Preu de l'activitat: 20 € (el preu inclou el transport d'anada i tornada, material i logística de l'activitat)

Que hauríem de dur: tot el material de sempre per una acampada, uniformitat, aigua i el menjar necessari per als dos dies.

Penseu que teniu fins dia 30 de març  confirmar si vendreu o no a l'acampada. El formulari el podeu trobar AQUÍ.


Això és tot, mos veim dissabteeeeee,

Caps <3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada