dilluns, 13 de novembre del 2023

Roverway i 25N

Bon dia,

Aquesta setmana tenim un parell de coses a dir-vos :) Primer de tot recordar-vos que aquest dissabte dematí anirem a Palma a repartir fulletons informatius sobre el 25N. Per això, quedam dissabte a les 9h al Mercat de Pere Garau. Recordau que després agafarem el bus per anar fins al cau i dinar tots juntets, per tant, si teniu targeta TIB, no vos la deixeu :) Després de dinar farem cau normal i vos poden recollir com sempre a les 19h al cau!

Aquí teniu un formulari per confirmar si vendreu o no el dissabte dematí. Més endavant, vos penjarem els grups i la resta d'informació. (Després del formulari hi ha informació del Roverway!!)



Per altra banda, l'any 2024 se celebra una trobada d'escoltes i guies a Noruega, el Roverway. A aquesta activitat hi poden participar persones nascudes entre l'1 d'agost del 2001 i el 22 de juliol del 2008. El Roverway es realitzarà del 22 de juliol a l'1 d'agost. Com que és una activitat on una part de Pioners i Caravel·les pot participar, aquest dimecres 15 farem una reunió de famílies a les 20h al cau on us donarem més informació. Si hi ha infants que hi volen assistir hi estan convidats.

Fins dimecres!!

Caps PiCs 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada