dilluns, 20 de març del 2023

Nou Merchandising de la FEG!! Teniu fins dia 23 per comanar 😱

Bones equipaso ;)

En primer lloc, farem una introducció:

Per qui no conegui la FEG, aquí teniu una petita explicació de què és. La nostra entitat (Escoltes i Guies de Mallorca), de la qual forma part el nostre agrupament, es troba dins d'una associació a nivell nacional que es diu Federación Española de Guidismo (FEG). Dins aquesta associació també hi formen part altres 5 entitats d'escoltes i guies d'altres llocs d'Espanya: Asociación de Guias de Aragón (AGA), Associació Guiatge Valencià (AGV), San Marcial (Euskadi), Grupo Scout Guaxara (Canàries), Asociación Guias de Torrelodones (AGT, Madrid).

La FEG ens dóna representació a nivell nacional i a nivell mundial dedins la WAGGGS (World Association of Girl Guides and Girl Scouts).

Quines activitats fa la FEG? Organitza de tant en quant trobades de caps o d'unitats per infants i joves. Per exemple, per desembre els i les caps vàrem realitzar una trobada a Jaca organitzada per la FEG on vàrem coincidir amb caps de les altres associacions. També aquest estiu es realitzarà una EuroJamboree a Praga organitzada per la WAGGGS que consisteix en una trobada d'escoltes o guies de tot Europa, i algun/a dels nostres Pioners i Caravel·les hi participaran gràcies a formar part de la FEG.

Dit això, aquest missatge es perquè hi ha NOU MERCHANDISING!!!! Aquí teniu la info:

Ja tenim preparades les noves samarretes i dessuadores per si alguna es va quedar sense una d'elles en l'última comanda. A més us presentem una gran novetat, el nou fulard Federal. Com a guies i guies-scouts, els fulards són part de la nostra identitat, i hem volgut dissenyar una que ens representi com a Federació.👐 🔝

Aquestes peces serviran perquè totes les sòcies (nenes i nens, mares i pares, monitores i monitors) tinguin un trosset de la federació en el seu armari i puguin portar-lo a les activitats de les seves associacions, acampades, campaments, trobades federals i campaments mundials! Donant-nos així una identitat de federació tan necessària. 👕

Els preus de les peces i fulards són:

- Dessuadora: 25€

- Samarreta: 10€

- Fulard: 10€

Si voleu reservar alguna d'aquestes, empleneu el formulari que apareix a continuació. Nosaltres ens encarregarem de fer-vos-les arribar a les vostres associacions!

Link al formulari: https://forms.gle/dRG2qgLyeVXU5hE39

⚠ Aquest formulari tancarà després del 23 de març ja que la comanda es realitzarà el 24 de març ⚠

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada