dimarts, 3 de gener del 2023

Novetats i aquestes coses importants!!

 

Holaa,

A veure equipo tenim notícies, que us hem de comentar.

1) SANT ANTONI

Heu d'anar al blog de l'agrupament per confirmar i comanar el menjar per dissabte 14 de gener (no sigueu empanades que teniu per comanar el menjar fins dia 8 de gener!!!).

Aquí teniu enllaç a la info de Sant Antoni + Formulari: http://nuredduna.escoltesiguiesdemallorca.org/2023/01/sant-antoni.html

També hem de preparar-ho tot aquell dia, així que culitos de bebés ens veiem dissabte 14 de gener a les 10:30 h en el cau per preparar-ho tot (qui falti serà maleit per un espèrit guarro del bosc).


2) REIS MAGS

Ha arribat el moment de la informació final sobre la super cavalcada dels reis. Tota la feinada que hem fet aquests dies ha donat els seus fruits, i ja ho hem acabat tot! Per tant, dia 3 i 4 no fa falta venir. Directament vos convocam Ràngers i Guies, Pioners i Caravel·les i Ruta dia 5 de gener de 2023 a les 16:30 h al cau.

Anirem de bombers, bomberes, aigua i foc. Per això heu de venir de negre/fosc, preferiblement amb la dessuadora blau marí de Nuredduna (si no en teniu no passa res). També necessitam que Pioners i Caravel·les dugueu la vostra camisa vermella, i els i les altres si teniu alguna camiseta/camisa vermella també en podeu dur (serà per les persones que vagin de bombers/es).

Si algú té una disfressa relacionada amb això, que no dubti a dur-la. 

Això és tot!!

Fins dijous :)

(SI FALLAU EN WHISCASH ESTARÀ TRIST)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada