dimarts, 1 de novembre del 2022

MUSIC FOR A SUSHI RESTAURANT

 Bon dia xiquis, 


En primer lloc és necessari que per aquest cap de setmana hagueu vist es nou video d’en Harry Styles i dur fet un anàlisi crític. Després, llegiu atentament perquè hi ha un parell (Mallorquí) de temes a tractar i necessitem que us entereu de tots, però confiam a saco en vosaltres.


EMPRESES


Com moltes sabreu aquest dissabte passat vàrem acabar de definir ses empreses, per aquelles persones que no vareu poder assistir, no passeu pena, aquí vos deixarem ses empreses creades. 

 

  • Activitats especials

  • Activitats amb altres unitats

  • Acampada per als i les Caps

  • Voluntariat

  • Camiseta PiCs


Al final d’aquest blog vos disposarem un formulari, porfa aquelles persones que NO hi  éreu apuntau-vos a una de les empreses. 


25N 


Per altra banda, com cada any la nostra unitat de Pioners i Caravel·les participam al voluntariat del 25 de Novembre (Dia internacional de l'eliminació de les violències masclistes). El proper dissabte dematí 19 de novembre montarem unes quantes taules informatives on repartim flyers per tal d’intentar fer que hi hagi més informació sobre aquestes violències i com actuar davant elles. 


Com veureu tendreu un altre formulari més per tal de posar si veniu o no dissabte 19 dematí al voluntariat. Sabem que encara falta temps però necessitam organitzar-nos per tant CONFIRMAU.


FORMULARIS:





One thing, up all night :)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada