dimecres, 2 de desembre del 2020

Mini entrada express

 Bon vespre!

Abans de res, recordau s'entrada anterior, tot lo que varem posar segueix vigent!

Tenim 3 coses per afegir a s'entrada anterior, així que antents i atentes!

  1. CAMISETES: Recordau unes camisetes super xules que se varen reservar l'any passat? Idò comença a ser hora d'anar-les a cercar, així que aquest dissabte en acabar es cau és un bon moment per fer-ho.
  2. Aquest finde potser plou, fa sol, fa vent i mos neva tot alhora, així que anau mirant ses previsions meteorològiques aquests dies i, sobretot, mirau es blog de cara a dissabte, si anulam ho direm per aquí.
  3. A PARTIR D'AQUÍ GRUP 1: Diumenge anam d'excursió, sortim d'Orient i acabam a Alaró passant per es castell d'Alaró, però es caps no mos sabem sa ruta, així que vos toca a voltros guiar. Estudiau s'excursió!
Ale! Això és tot lo que vos haviem de dir, però per recordar s'entrada anterior... Aquí la teniu!

Caravel·les i Pioners, tal i com vos vàrem dir hi ha moltes novetats. En primer lloc es grups 4 han quedat funaats (que en pau descansi, amén) i a partir d'ara només tendren grups 1, 2 i 3. Aquesta és sa distribució de grups per es mes de desembre, tatatatxaaaaaaaan txa txaan:Per tant dissabte mos veim com sempre on sempre van es grups 1, 2 i 3 (en pau descansi es grup 4. amén).


EXCURSIÓÓÓÓÓÓÓ DIUMENGE GRUP 1 NOMÉS GRUP 1

Aquesta excursió la va preparar es grup 4 (en pau descani, amén) i està pensada per gent estudiosa com sa des grup 1 que no vol perdre's una excursió i a la vegada treure matricula d'honor a s'examen de medi de dimecres.

Hora de trobada: 9:00
Lloc de trobada: Orient parada de bus(Aquí exactament)

Hora de recollida: 14:00
Lloc de recollida: Alaró, carrer de son pol amb carrer Solleric, MA2100 (Aquí exctament)

Se dina a casa o allà on vulguis, però no amb noltros PESAO.

Per favor confirmau assistència en es següent formulari:


ja està. tampoc teniem més cosa a dir.

Pd: per es minigrup que organitza sa dinàmica des judici, si teniu qualque dubte mos ho podeu comentar per correu: pionersicaravles@escoltesiguiesdemallorca.org


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada