dijous, 26 de novembre del 2020

Dissabte NO hi ha cau

 Estimats Pioners i Caravel·les, com tots sabeu (o quasi tots) dissabte no hi ha cau, tot i així pay attention a lo següent! 

En Carlos Jover i na Marina Crespi varen proposar una activitat/dinàmica sobre un judici, i a s’equip de caps mos pareix genial. Ara necessitam gent que la vulgui montar. Apart d’aquests dos, si hi ha algú més interessat en ajudar que mos posi un coment/email/md/senyals defum...(màxim 5 contant en Carlos i na Marina(que si volen tenen lloc segur)).

Sa idea es que voltros vos organitzeu, monteu s’activitat i mos proposeu una idea. A partir d’allà es caps farem sa censura ses modificacions que trobem necessàries. Ho deixam a ses vostres mans!!

Per cert! Aquest mes de desembre ve carregat de coses guays, hawais, innovadores, rentadores, guapes i carpes però no vos farem cap altre spoiler.

Venga va, algún spoiler si que vos farem... EXCCLLACI (ara ho heu de descifrar 😂)

Au ido, NO mos veim dissabte!

"Procureu deixar aquest món una mica millor de com l'heu trobat, i quan us arribi l'hora de la mort, podreu morir feliços pensant que no heu malgastat el temps sinó que heu fet tot el que heu pogut." Robert Baden-Powell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada