dilluns, 30 de juliol del 2018

Si bades, bades. I sino? No bades

boon vespre mapás!

com Estau? avui els nostres chiquilins ha sido enganyados, it's a trap! pensaven que eren 20km, però no, eren menys (som més bones que es pa). i bueno, ja estam que era més curt, però tampoc lLevarem es mèrit i ho direm: hem fet new record, modo difícil on: hem arribat a donostia a hora de dinar, 13:55 ja erem a plaça tombats repartint pa.

després del dinar hem tengut una hora i mitja per fer de intrépidos exploradores y soñadores per sa Ciutat, més de lo segon que de lo primer. conseqüènciA de tenir nin(e)s morts de son: un veinat molt amable ha cridat a sa policia perquè feiem nosa, i aqUest, molt amablement, ha dit que si havia de tornar, queia multa. pupum, qui s'ha dormit ho ha fet d'assegut.

hEm ehpavilat es joves animals fantàstics, hem donat opinions diverSes i complicades de temes actuals i ha venguT un jove ben curro a obrir el cau on dormim Aquests dos dies.

resulta que es tema Banyos no el tenen molt dominat al cau de donostia i hem hagut d'acabaR als banys públics, voliem ser persones previsores i hem agafat el paper, por si las moscas, i sa gUardaespatlles-segurata-neteja des banyo mos ha renyaT pensant que robàvem.

nosaltres, joves inocents, hem anat a la platja a cercar ses dutxes, però haviem d'agafar s'anden 9 i 3/4, en deu minuts tancava i hem improvitzat. resultat: ens hem dutxat a ses dutxes de sa platja, aquestes que hi ha a s'arena i serveixen per llevarse sa sal i s'arena (i que entres en bucle amb s'arena)

dinar prest era too much i hem sopat a les tantes, es nostre rellotge no marca hores, sempre carpe diem.

de ses fotos que adjuntam, intentau endevinar quina és gent que dorm de veres i quina no (""""intentau""""")

dies sense incidents: 6

(petit incís. dia 3 d'agost comencen les festes de palmanyola i aquest any ens han demanat a nosaltres per fer el pregó. vos animam a que vengueu i ens ajudeu a fer una mica de presència del cau. però vamos, que si no podeu venir tampoc vendrem a passar llista)













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada