dilluns, 18 de desembre del 2017

Un parell de cosetes

Boon diaa bebés!

Gràcies a ses vostres MENTS PRIVILEGIADES aquest nadalet mos vorem unes quantes vegades ses faces. Així que vos proposam 3 dies per quedar durant es NADAL per donar-li canya Santa Antònia i alguna coseta més.  Si necessitau material per dissabte contactau amb ses caps (menys amb n'Isa que és de viatge 😘).  [Més avall trobareu un formulari-> CONTESTAU PER FAVOR, TANT SI VENIU COM SI NO!😐 ]

Per altra banda, com que s'han de pulir altres empreses, finalment AQUEST DISSABTE SÍ FAREM CAU! (Si no vendreu avisau plis, pq si només sou 2 no farem cau, i avisau ABANS de divendres). Dissabte volem posar-mos d'acord amb voltros per tal d'establir dies per fer acampades i excursions així que si no podeu venir, intentau fer arribar la info de quan teniu examens i coses d'aquestes (en els dos/tres mesos següents) si ho sabeu.

Finalment, vos passam s'enllaç des doodle per triar QUAN FEIM EL SOPAR DE PICs! Serà després de Santa Antònia i tots els examens que puguin tenir ses vostres precioses caps😇♀(subiendo autoestimas). Podeu votar més d'una opció i teniu fins dia 15 de gener.

https://doodle.com/poll/6kgrtfs4z2qhvcuf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada