dilluns, 21 de novembre del 2016

Recordam que...

Lo primer i més important:

Mares i pares, ens sap molt de greu haver arribat tard diumenge i tot el que això vos pogués suposar. Enfron un conjunt de imprevists ens vàrem retardar en partir de Lluc i no vàrem avisar, som conscients que es podia haver fet millor, per aquest motiu els caps hem creat una llista de difusió amb els vostres mòbils per en futures situacions semblants poder avisar de manera ràpida i eficaç. Disculpau la patinada.

I ara, pioners i caravel·les:

Com ja sabeu, o haurieu de saber, aquest mes és non-stop.

1. Tots els que tengeu juguetes de la recollida pensau dur-les al cau
2. Recordau que diumenge tenim dues coses de gran importància, fira de St. Catalina i cursa contra la violència de gènere. Com ja hem dit moooltes vegades ho organitzareu dissabte mateix, però per facilitar les coses estaria bé que mireu on vos va millor / vos fa mes ganes. Heu de tenir en compte que hi haurà dos torns a St. Catalina (dematí i horabaixa) i que violència de gènere necessitam 5 persones mínim per inscripcions i un parell més, un bon parell més, per participar-hi.
3. Surprise
4. SUPER surprise
5. Posau imaginació i duis propostes mazo guays
6. Recrodau dir a nes mapas tot lo que vos varem explicar de sa Jamborinada, dia 3 de desembre hem de tenir totes les inscripcions (vos explicarem com ho heu de fer, això només vos recorda que recordeu que heu de recordar a nes mapas s'existència de sa Jamborinada i els seus detalls, bravo sa redundància)

Això és tot chiKos! mobeim dissabte, besikos pa' tots


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada