dilluns, 16 de novembre del 2015

Voluntariat + Fira Santa Catalina

Bones Pìoners i Caravel·les!

El pròxim cap de setmana tornarà a ser ben complet!

Dissabte farem cau normal de 16:30 a 19:00h. Acabarem algunes de les empreses que tenim en marxa i en començarem d'altres. Recordau a dur propostes TREBALLADES d'excursions per a la pròxima acampada!

El diumenge tenim diferents coses: 

- Voluntariat a Palma per donar les inscripcions a la Marxa Pacte Palma. Tindrà lloc de 9:00-11:00h a Plaça de Cort. Ens veim a les 9:30h a Plaça de Cort!! Duis aigua i alguna cosa per berenar si voleu.

Vos vàreu apuntar: Neus T, Elena, Pau, Miquel B, Joan C, Anna, Mercè, Joan R.

- Fira de Santa Catalina de Bunyolala idea és que dugueu alguna cosa per vendre tipo coques dolces/salades, galletes, magdalenes...la vostra especialitat per guanyar doblers per al campament d'estiu. Farem dos torns, el primer de 8:30-14:30h i el segon de 14:30-19:00h

Matí: Paula, Fernando, Joan S.
Horabaixa: Miquel B, Neus, Catalina, Alba, Anna, Fernando, Inès, Mercè, Jeroni.

Dissabte passat va sorgir la idea d'anar dels 80's a sa fira. Aquí vos posam les fotos que s'han passat pel grup i que podeu utilitzar de model.


TOTS ELS QUE ANEU A LA FIRA HEU DE DUR ALGUNA COSA PER VENDRE I HEU D'ANAR DELS 80's.
*Si no podeu venir a la fira, ho podeu dur dissabte al cau!!

Aquí vos posam un formulari per a que confirmeu la vostra assistència. Els que no estau apuntats triau on voleu anar, però estaria bé que els grups quedessin una mica equilibrats (falta gent diumenge dematí a Bunyola!!)
Ale, això és tot! Quan tenguem clares les hores, vos direm coses.

Caps de PiC :)
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada