dimecres, 17 de desembre del 2014

ACAMPADA DE NADAL

Bones Pioners i Caravel·les!

Com sabeu, el pròxim cap de setmana durem a terme l'Acampada de Nadal amb tot l'Agrupament. A continuació vos tornam a posar la informació, però abans...

- Recordau que és el darrer dia per proposar els vostres dissenys per la camiseta dels 30 anys. Animau-vos a participar!

- Aquells que vareu agafar paperetes, duis els doblers a l'acampada ;)

- Tots aquells que volgueu participar al treball de la UIB de na Clara (antiga Ruta de l'Agrupament), duis els consentiments firmats pels vostres pares/mares i voltros mateixos. Li fareu un gran favor!!

Ara sí, aquí teniu sa info. Confirmau la vostra assistència ;)

Bones papàs i mamàs!

Vos informam que el proper cap de setmana 20 i 21 de desembre durem a terme la ja tradicional Acampada de Nadal.

Ens trobarem el dissabte al Cau a les 15:30h, des d'on partirem en bus cap a L'hort de Son Serra.

Diumenge vos esperam a totes i tots a les 11:30h a L'hort de Son Serra (MAPA) per participar al Joc dels Ràngers i dinar tots plegats.

Per favor, Tots heu de dur alguna cosa per compartir. També heu de dur plats, tassons i cuberts.

Què hem de dur??? Hem de dur tot el necessari per anar d’acampada (sac, estoreta, cantimplora, roba d’abric, llanterna amb piles) berenar de dissabte horabaixa, sopar de dissabte i per diumenge dematí berenar. 

Després del dinar repartirem els regals de l'Amic Invisible

Molts de vosaltres vos demanareu, Com funciona l'amic invisible? farem capses de regals per a unitats i també en farem una d'adults. Cada persona que vulgui participar, ha de dur un regalet ja sigui fet seu, comprat, retrobat... amb un preu màxim de 5 € i han de venir els regals embolicats amb paper de diari i han de ser regals com si fóssim per l'edat dels nins i nines que participen. Per exemple; una nina ferreret que vol participar ha de dur un regal com si fos per a un o una ferreret de la seva mateixa edat i embolicat amb paper de diari. Quan arribeu a L'Hort de Son Serra hi haurà la unitat de Rutes que s'encarregarà de replegar els regals i apuntar a tots els que vagin arribant. Ah! els pre-ferrerets també poden participar eh!

PREU DE LA SORTIDA12 € per al·lot/al·lotaInclou el Bus d'anada i el lloguer de la zona d'acampada. 

Per favor, confirmau assistència tot d'una que pugueu mitjançant el formulari d'aquí abaix! La data límit per confirmar és el dimecres 17 de desembre.


Ale, això és tot!

Caps de PiC :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada