dilluns, 9 de setembre del 2013

INICI DE CURS

Hola a totes i tots,

Una vegada més, ens preparem per a iniciar les activitats de l’Agrupament. Com cada any, el primer que farem serà fer net i endreçar el Cau, per què, després de més de 2 mesos sense activitat s’ha omplert de pols, brutor i herbes a l’exterior.

Per això, us demanam als Pioners que vengeu a donar-nos un cop de mà a les tasques de neteja per a deixar el Cau a punt.

Agrairíem la vostra participació a la jornada de neteja el proper dissabte dia 28, entre les 10:00 i les 13:00 hores.TOT SEGUIT US RELACIONAM EL CALENDARI PER AQUEST NOU INICI D’ACTIVITATS:Dissabte dia 28 de setembre:  Realitzarem una jornada de neteja del Cau. Convidam als al·lots i al·lotes més grans (Rangers, Pioners i Rutes) que venguin a donar un cop de mà entre les 10’00 i les 13’00h.

Dies 5 i 6 d’octubre: Tindrà lloc la sortida de passes. En aquesta primera sortida, només hi han d’assistir els al·lots i al·lotes que l’any passat formaven part de l'Agrupament.

Dilluns dia 7 d’octubre:  Reunió de pares i mares per a presentar-vos a l’equip de Caps que estarà amb els vostres fills i filles al llarg d’aquest any.

Dissabte dia 12 d’octubre:  No hi haurà Cau. És dia festiu.

Dissabte dia 19 d’octubre:  Aquest dissabte ja hi ha Cau normal i serà el dia en el qual s’incorporaran els al·lots i al·lotes que s’hagin inscrit per primera vegada a la nostra associació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada