dijous, 25 de juliol del 2013

NOVES NOTICIES PARES I MARES IMPACIENTS!

Dia 8: Aquest dia começarem el nostre trasllat cap a Vitoria, on passaríem la resta del nostre increïble i llarg Campament, al Camping del Roble Verde. Després d'hores de viatge per fí arribàrem al nostre destí. Era un lloc bastant bonic, molt tranquil i no hi havia cap sombra, CAP! Però al menys, hi havia una piscina jijiji Vàrem arribar amb una fam terrible i per això, vàrem fer uns macarrons amb curry deliciosos, i de postre sindria. Vàrem dedicar tot l'horabaixa a jugar i descansar, s'ha d'entendre després de tant de cotxe. Al vespre, alhora de dormir, ens va sorprendre una forta tempesta (de locos), que vàrem poder superar i al final de tot, després d'aquella emoció, vàrem dormir fantàsticament.

Dia 9: Vàrem passar tot el dia amb els pioners d'un altre agrupament de Vitoria (Aranako). Eren un grup molt simpàtic i amable. Vàrem jugar a molts de jocs i fer una gran gimcana per Pobes amb tots ells. Va ser molt divertit i ens va encantar compartir aquells moments. Després de tot això, havien d'agafar un bus, i ens vàrem despedir tristament, intercanviant fulars i cantant l'hora dels Adèus.. Va ser un gran dia tot s'ha de dir, esteim pensant en fer un encontre l'any que ve.

Dia 10: Hi va haver canvi de plans i vàrem passar l'espeleologia a dia 25, per tant vàrem decidir anar a l'embassament Ullibarri-Gamboa a passar el dia. Va ser molt divertit estar per allà, vàrem jugar i ens vàrem fer per dinar un pepitos que te cagues de bons. Llavors vàrem tornar al camping per preparar el sopar, espaguetis a la bolonyesa. Al final del vespre, vàrem començar una dinàmica de reflexió. Va ser un dia molt complet i cansat.

Dia 11: Avui ens hem aixecat una mica més tard aprofitant que feiem l'espeleolgia a les 11:00. Per arribar a la cova hi havia un bon camí, però ha valgut la pena. Hem estat dues hores dins la cova, feia una fretada, però era molt divertit arrossegar-se per damunt el fang i empastifar la cara els uns als altres  i anar esquivant les estalagtites i estalagmites, tot i que hem estat dues hores dins la cova ho hem trobat curt. En sortir de la cova moriem de fam i ens hem fet un bon entrepà. En tornar al camping hem nedat i el vespre acabarem la dinàmica.
Demà passarem el dia per Bilbao i cap a Mallorca falta gent!

Mireia Colom i Isabel Palou

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada