dimarts, 5 d’abril del 2011

Informació Important Encontre FEGBenvolguts pares i mares,

En aquesta circular us volem transmetre tota la informació important relacionada amb l’encontre de FEG en el qual la unitat de Pioners i Caravel·les participem.

On i quan tindrà lloc

L’encontre, finalment, es realitzarà a L’Almunia de Doña Godina, a la comunitat d’Aragó; dels dies 21 al 25 d’abril. Ens allotjarem al Col·legi Major.

Com arribarem i tornarem

El dia 21 dematí agafarem avió cap a València, on ens esperarà un autocar, que compartirem amb el grup Valencià, i ens durà fins a l’Almunia.
El dia 25, en acabar les activitats, un autocar ens durà fins a València, i tornarem a Palma amb vaixell. Arribarem a Palma el matí de dia 26.Què farem

A l’encontre farem diverses activitats de distintes temàtiques. L’objectiu és que, una vegada haguem tornat a casa aprofundim sobre els temes que més ens hagin interessat.
Les activitats s’han repartit entre els diferents grups. A nosaltres ens ha tocat exposar mitjançant una dinàmica/joc, la part positiva de les xarxes socials.


Pla de viatge

21 d’abril

5:45h Ens veiem a l’aeroport. Finestretes d’Aireuropa. Número de vol: UX4005

7:00h Surt l’avió

8:00h Arribem a València

9:30h Ens ve a cercar l’autocar a l’aeroport

10:00h Sortim cap a l’Alumina

15:30h Hora prevista d’arribada a l’Almunia

25 d’Abril

16:00h Agafem autocar cap a València

20:00h Hora prevista d’arribada a València

23:00h Surt el vaixell cap a Palma (Acciona Trasmediterrànea)

26 d’Abril

6:00h Hora prevista d’arribada del Vaixell al moll Palma.


ES PREGA MÀXIMA PUNTUALITAT A LA SORTIDA DE DIA 21


Què hem de dur

El lloc on estarem es un Col·legi major i per tant està preparat per albergar activitats com aquesta. De totes maners recomanem que dugueu el material normal de sortida, incloent sac de dormir.
Així mateix és necessari que tots duguem material d’higiene personal, és a dir, tovallola, xancles de dutxa, sabó, raspall de dents, etc.
Una de les activitats previstes és una excursió per els voltants de l’Almunia de Doña Godina, per tant és recomanable dur calçat esportiu còmode.

Al País Valencià i a Aragó és obligatori que es dugui la documentació ORIGINAL, que inclou DNI i Targeta sanitària. NO SERVEIXEN FOTOCÒPIES.
La pensió a l’alberg comença amb el sopar del dia 21, ja que no podem assegurar que arribem abans de dinar; i acaba amb el dinar de dia 25. Per tant per dia 21 haurem de dur dinar. El sopar de dia 25 l’haurem de comprar; per això, cada persona haurà de dur un mínim de 10€. Recomanem no dur més de 20€ per persona.


4 comentaris:

 1. xisco: jo vendre a l acampada de soller-valldemossa!!!

  ResponElimina
 2. Omar: jo no vendre a l'acampada soller-valldemossa

  ResponElimina
 3. Hola!
  Diu que hem de dur sa targeta sanitària original pero jo no la tenc i no se si la tendre per es viatje :S
  Pau Solé

  ResponElimina
 4. Pau, la targeta sanitaria és molt important dur-la. Consulta en el teu centre de salut o mútua com ho podries fer. Tal vegada et donin un document temporal que acrediti que l'estás tramitant.

  ResponElimina