dimecres, 16 de febrer del 2011

Sortida 26 27 i 28 de febrer (Lluc - Sòller)

Informació:

Com ja vàrem dir el cap de setmana del 26, 27 és un cap de setmana ideal per fer acampada ja que teniu un cap de setmana llarg, i tant llarg ¬¬.... I ens va perfecte perquè la següent etapa de la Ruta de Pedra en Sec és molt llarga i podem aprofitar un poc més.

El planning:

Quedam dissabte horabaixa, el més tard possible per a que tingueu temps de fer partits, entrenaments, deures, etc. Dormim a la zona d'acampada lliure de Lluc.
Diumenge, ens aixequem prestet, i ens enfilam cap Sòller. Com tampoc volem que sigui una tortura dividirem l'etapa en dos, així que dormirem a meitat de camí, que serà més o menys a La Font des Prat.

Dilluns ens tornem a aixecar prestet i baixam cap a Sòller. La intenció és arribar el més pres possible per a que dineu a casa i tingueu tota l'horabaixa per descansar, deures, amics, etc.

A més, vos quedarà encara tot dimarts festiu! Cap de setmana perfecte!!

Horaris:

Dissabte


El bus que parteix més tard cap a Lluc és a les 16:15. Ja que dissabte no hem de caminar, pot ser és un poc més prest, però no hi ha més opcions de transport públic. L'altra opció és que alguns pares voluntaris volguessin acompanyar-nos a Lluc més tard. Teniu aquest espai per discutir sobre aquest tema.

Si ens decidim a anar amb bus quedam a les 15:45 a l'estació Intermodal de Palma

Dilluns

Com dilluns és laborable tenim moltes alternatives, depen de lo bé que caminem. Però hi ha un bus a les 12h i un a les 13h. Agafarem un d'aquest dos.

Ja que passa per Palmanyola, podem quedar al Cau, cap les 13:30.

Si teniu algún comentari feu-lo al bloc o a l'esdeveniment del tuenti.

Fins dissabte!

Ah! Mireu el bloc, que hi ha penjada una convocatòria de reunió de pares.

3 comentaris: