dilluns, 1 de novembre del 2010

acampada Pollença- Lluc.

Dia 23 vàrem anar  na Clara, en Pau Soler, en Basura, en Juan, na Mar, na Maria i els caps d'acampada des de Pollença fins a Lluc.

El primer tram va ser per carretera i després vàrem anar per camí de terra.Vàrem tardar 3 h i 30 min en arribar a "La font deses cases", on vàrem dormir amb bibak, un bibak que per cert el vàrem muntar molt bé, per ser el primer del curs :P.

El vespre vàrem fer un sopar comunitari on hi va haver una cata de nugets, on el guanyador va ser en Carlos, i vàrem fer un foquet, que feia rasca.


Al día següent vàrem seguir caminant en direcció Lluc. En arribar a les cases de Binifaldó ens adonàrem que just quedaven 40 minuts i no eren ni les 10 del matí. Així que els caps varen proposar pujar el Tomir, que el ens quedava a mà esquerra.
Vista panoràmica de Pollença i del Port de Pollença.


El camí cap el Tomir no estava indicat, però havia un cartell que indicava Lluc passant per Son Amer, que torçava cap a l'esquerra, i vàrem pensar que aquest ens hi duria. Però no va ser així, en arribar a l'entrada de "Aigua de Binifaldó" el camí seguia cap l'oest deixant el Tomir a l'esquena, i no havia cap altre indicació que mostrés el camí per pujar. Així que seguírem cap a Lluc, alguns decebuts i d'altres alleujats.

Ja quasi arribant a Son Amer, des d'un mirador, es podien veure unes bones vistes de la vall de Lluc. En arribat a Son Amer, encara era prest, així que vàrem matar el temps descansant, jugant a cartes i explorant els voltants del refugi.

A les 16h partírem cap a Lluc que estava a només 10 minuts. A Lluc els caps aprofitaren per fer un cafè i nosaltres un gelat.

A les 17:30h, agafàvem cansats, l'autobús.


Aquí podeu trobar les fotos de l'acampada.

1 comentari:

  1. Hola som en xisco. Avui podre venir una horeta despres del partit de futbol.
    fins ara!

    ResponElimina