diumenge, 4 de juliol del 2010

CONTACTE CAMPAMENT PIONERS 03-07-10

Hola mares i pares que voleu tenir noves dels pioners i caravel·les. Som na M. Antònia (mare d'en Martí). Us explic: finalment quedarem amb en Joan Ramon que si no hi havia incidents ens posaríem en contacte cada dos díes i que aniria penjant la informació al bloc. També em va dir que el primer dia no els telefonàs perquè estarien molt ocupats montant tendes.
Bé idò, he esperat a avui a tenir el primer contacte.
M'ha dit que ahir arribaren molt bé i que avui dissabte han fet un camí molt llarg caminat més hores de les previstes per arribar al camping de Bermeo (Platja Mondaco?) on han dinat a les sis de l'horabaixa. Quan hem conversat quasi no ens sentíem perquè estaven veient el partit just quan han anul·lat un gol als espanyols. En quant al temps, diuen que no han vist el sol i que han tingut estones de pluja fina que no els ha arribat a molestar. Només hi ha hagut un petit incident: a un pioner, en Gonzalo, que s'afegia al grup més tard, li han perdut l'equipatge (!) ... els han dit que quan es recuperi li feran arribar allà on es trobi. Tenen intenció de demà seguir amb la ruta prevista. I res més. Bona nit.
PD. Si us voleu posar en contacte amb mi o si voleu que demani qualcom en concret (ja sabeu que en Joan Ramon és més aviat breu) feis-ho al meu correu colomnic@gmail.com o al tel. 608 116 695

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada