dilluns, 5 d’abril del 2010

ACONSEGUIT !!!

Finalment hem aconseguit fer una sortida amb un nombre important de Pioners i Caravel·les. Aquests dies de festa, concretament l’1, 2 i 3 d’abril la unitat de PiC (15 + 2 Caps), ha anat de ruta.

En Martí ens va preparar un recorregut nou. Ens va dur a descobrir una zona que encara no coneixíem i la veritat és que la sortida ha estat molt interessant.

El dijous, vàrem sortir amb tren fins a Inca i després agafàrem el bus que ens va dur fins al poble de Campanet. Una vegada arribats, començarem a caminar en direcció a Lluc. Concretament anàrem cap a unes finques anomenades Miner Petit i Miner Gran, on hi ha una preciosa vall, just a la vessant sud del Puig Tomir. (Foto: En Dani s'ha fet gran)

Realment, el Puig Tomir el teníem a l’abast, però el dia següent, ens dirigírem cap a Lluc, rodejant el Puig Tomir, en direcció a Alcanella i Alcanelleta. Pujàrem cap a Lluc passant al costat del Puig del Castellot i sortírem al Coll de Sa Batalla (per darrera de la benzinera).

El tercer dia, inicialment, hi havia la idea de pujar el Tomir i baixar cap a Pollença per la vall de Fartaritx, però les forces ja flaquejaven una mica i es va decidir anar cap a Pollença seguint el GR. (Foto: En Pere, seguint el seu "instint animal")


De ben segur, aquesta part, ens animarem a fer-la un altre dia.




.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada