dilluns, 8 de desembre del 2008

UN CAP DE SETMANA PRODUCTIU....

Finalment aquest dies de festa, hem fet més activitat de les que pensàvem en un principi. El diumenge ens anàrem d’excursió i férem la ruta Lluc – Pollença. Va resultar un dia molt agradable i divertit, on tinguérem temps de ficar els peu (i alguna cosa més) en remull. El paisatge, simplement IMPRESSIONANT, la pluja de les darreres setmanes fan que tots els torrents de la Tramuntanta vagin plens d’aigua, realment un espectacle.

Avui dilluns festiu, doncs ens hem reunit a l’horabaixa i finalment hem pogut concretar una sèrie de temes que necessitàvem de cara a la revetlla de Sant Antoni a l’Agrupament. En aquesta ocasió els Pioners i Caravel·les ens encarregarem de l’organització i l’ambientació de la festa. El resultat d’avui horabaixa és que ja ens hem començat a organitzar i de moment queden aquests grups de treball:

“Correfoc”: Elan, Marc, Alba, Alex, Jesus, Ollivier, Martí, Laura Ferrer, Mireia, Helena, Chema, Aina Vilchez, Toni, Javi, Laia Ferrer, Laia MugnaschI.

“Casa del Terror”: Pere Joan, Carmen, Andrea, Aina Estrades, Dani, Júlia, Aura, Gonzalo, Sebastià, Diana i Laura Delgado.

Recordau que s’ha de vendre tota la Loteria de Nadal i que el proper cap de setmana hi ha la sortida de Nadal. Hi trobareu tota la informació al Blog de l’Agrupament.

...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada