diumenge, 5 d’octubre del 2008

JA ENS HEM POSAT EN MARXA

Ahir ens reunírem de nou, hem engegat una vegada més les reunions dels dissabtes.

Igual que passa a les altres unitats, aquest any ens tornam a superar amb participants. Son 23 pioners i caravel·les que, com vàrem poder comprovar els Caps, tenen molta il·lusió i moltes ganes de fer activitats, de passar-ho bé, de compartir uns bons moments i de gaudir de grans experiències tots junts.

El primer dia fou, doncs com tots el començaments.... una estona molt curta plena de crits, d’entusiasme i de noves perspectives.

Vàrem començar improvisant una petita pluja d’idees, que de moment només són això un grapat d’idees que s’hauran d’anar perfilant, decidint i posant en pràctica entre tots.

Xerràrem de fer activitats per a finançar el campament d’estiu (loteria de Nadal, venda de begudes per Sant Antoni, anar a vendre al Mercat dels Encants...)

S’exposaren idees per a fer activitats com: Festa de Halloven, participar a la Cavalcada de Reis, decorar les parets de la sala....

El més immediat que farem, serà quedar-nos a sopar el proper dissabte, per a poder projectar el muntatge de les fotografies del campament que, aquest estiu, ens va dur a recórrer el Principat d’Astúries, seguint el camí del Nord i una part dels Picos d’Europa.

La proposta és fer una torrada, que tothom dugui el que més li agradi per a torrar i si no vol torrar que dugui qualsevol altra cosa per a sopar.
Així doncs, ens veiem el proper dissabte. Després de sopar recordarem el campament i veurem qualque pel·lícula.....o no?
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada